Στοχασμοί

ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ….

Τα Καλοκαίρια και ειδικά ο Αύγουστος σηματοδοτούσαν ανέκαθεν την  Ξεκούραση, την Ξεγνοιασιά και τη Διασκέδαση …

Ο φετινός Αύγουστος έρχεται να μας στερήσει τα Δώρα του και να μας ενηλικιώσει σκληρά μέσα από αναπάντεχες Παγκόσμιες Ανατροπές.

Ανατροπές μιας Συμπαντικής Τάξης Πραγμάτων με Αρχές την Ισορροπία και τη Δικαιοσύνη, αποδίδοντας  ‘’τα Καίσαρος Καίσαρι’’ .

Η Αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει κάτι Ιδιαίτερο για τον Πλανήτη που αντιδρά φυσικά στις έξωθεν Ανθρώπινες πάρα φύσιν Δράσεις αλλά κυρίως για Εμάς τους Ανθρώπους, με την τόσο μεγάλη ανάγκη για ανεδαφικές Σταθερές, μεταμορφώνοντας όλο το Θεωρητικά καλοστημένο Σκηνικό μας σε βομβαρδισμένο τόπο με Νεκρούς από τα Πυρά ενός Αόρατου Πόλεμου.

Ανέκαθεν η Ύβρις  προσκαλούσε τη Νέμεσις. Θεά για τους Αρχαίους Έλληνες, απέδιδε Δικαιοσύνη αποκαθιστώντας την Τάξη. Έτσι και ο Καινούργιος Κόσμος που Ξημερώνει απαιτεί Αναπροσαρμογή Κοσμοθεωρίας, Συμπαντική Αξιακή Ιεράρχηση και προσαρμογή στις Εξωτερικές Συνθήκες.

Δεν συμβαίνει κάτι Πρωτόγνωρο…απλώς Εμείς τυχαίνει να μην το έχουμε ξ αναβιώσει. Με ανεπτυγμένη την Ατομική Ευθύνη παντού ας προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα δίχως την κατασκευασμένη και κατευθυνόμενη  Προπαγάνδα και Τρομοκρατία που αποσκοπεί κυρίως σε ακινητοποίηση, αποξένωση και φίμωση των Ατόμων με απώτερο σκοπό την στέρηση Κεκτημένων και Ελευθερίων.

Η Ζωή είναι ένα Πεδίο Αναμέτρησης με τον Εαυτό μας και κάθε Επιλογή έχει ένα Τίμημα

Ας σταθούμε με Ανδρεία απέναντι στις Επιλογές μας, ας πάρουμε και ας δώσουμε Μαθήματα κατακτώντας έναν Ανώτερο Εαυτό, ελπίζοντας το επόμενο Καλοκαίρι να μας βρει Σύννομους με την Παγκόσμια Φύση να απολαύσουμε τα Δώρα της Φύσης!!!

Αφήστε μια απάντηση