Αλήθεια…

 • Είσαστε συνεχώς καλωδιωμένοι… χωρίς να έχετε καταφέρει να βρείτε πραγματικούς Ανθρώπους του ενδιαφέροντος σας;
 • Έχει περιοριστεί ο πραγματικός κύκλος των Ανθρώπων αλλά και τα ίδια σας τα Ενδιαφέροντα;
 • Νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε πράγματα… αλλά λείπει η παρέα…;
 • Έχετε γεμίσει ηλεκτρονικούς “φίλους”, αλλά οι πραγματικοί Φίλοι λείπουν;
 • Αντιληφθήκατε ότι πίσω από μία οθόνη, η ζωή και οι άνθρωποι δεν προσφέρουν συγκινήσεις;
 • Έχετε Εσείς οι ίδιοι περιορισμένο χρόνο για να τον διαθέτετε άσκοπα;
 • Βαρεθήκατε να κάνετε εξόδους και να επιστρέφετε άπραγοι και μόνοι όπως αρχικά πήγατε;
 • Θέλετε να δοκιμάσετε καινούργιες Κουζίνες και κανένας δεν σας ακολουθεί;
 • Θέλετε να χορέψετε με έναν γνωστό – Άγνωστο;
 • Θέλετε ένα βρεθείτε και να απολαύσετε ένα διαφορετικό Réveillon;
 • Θέλετε να κάνετε ένα πάρτι Έκπληξη σε αγαπημένους σας;
 • Θέλετε ένα αποκριάτικο πάρτι να μην το ξεχάσετε ποτέ;
 • Θέλετε να περιήγηθούμε στις γειτονιές της Αθήνας;
 • Μήπως μια Επίδαυρο;
 • Θέλετε μια Boutique Επώνυμων για να νιώσετε Pretty Woman;

Αν… σε κάποιο από αυτά απαντήσατε Ναι… τότε σίγουρα αξίζει να μας δοκιμάσετε έστω μία φορά!!!!

Άλλωστε τα παραπάνω αποτελούν κάποιες λίγες από τις Τρελές Επιλογές που σας προσφέρουμε!!!!

Η διαδικτυακή κοινωνία των Connect-ed αποτελείται από Ανθρώπους ξεχωριστούς σαν Εσάς!!!

Ανθρώπους που ψάχνουν Φίλους, Παρέα, Σύντροφο, Συντροφιά και Διασκέδαση!!!

Ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν ξεχωριστές εμπειρίες, να δημιουργήσουν Δεσμούς Ζωής και να προσφέρουν στους Εαυτούς τους ιδιαίτερα όμορφες στιγμές σε ξεχωριστά και μοναδικά όμορφα περιβάλλοντα.

Ανθρώπους που θα δοκίμαζαν πρωτόγνωρες εμπειρίες με ασφάλεια και σεβασμό στον Εαυτό τους και στους γύρω τους.

Ανθρώπους ζωντανούς, με πάθος για ζωή, Ανθρώπους που δίνουν Αξία στη Ζωή τους!!!

Η πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα Connect-ed σας δίνει αυτόματα τη δυνατότητα να γίνετε μέλη και να παραμείνετε για τη διάρκεια που εσείς θα επιλέξετε. Κατά τη λήξη της πρόσβασης σας, λήγει και η δυνατότητα επικοινωνίας καθώς και απλής σας ενημέρωσης, εφόσον το επιθυμείτε.

Λένε μία δοκιμή θα σας πείσει….

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Διαδικτυακό Club

Το Διαδυκτιακό Connect-ed Club αποτελεί μια εντελώς Πρωτότυπη Ίδεα Δημιουργίας ενός σύγχρονου ΄τόπου΄ κοινωνικής συνύπαρξης Ανθρώπων, με κοινά ενδιαφέροντα, για κοινές δραστηριότητες σε μορφή Ιδιωτικής Λέσχης (Club).

Τόσο στην απλή μορφή συμμετοχής ως απλό Μέλος, όσο και στην εκδοχή του VIP Μέλους, το Connect-ed Club σκοπό έχει τη δημιουργία ενός φιλόξενου διαδικτυακού χώρου (www.connect-ed.gr) με πληθώρα εκλεπτυσμένων επιλογών και δραστηριοτήτων. Προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες με σεβασμό και εκτίμηση στα Μέλη του, παραμένοντας σημείο συνάθροισης ανθρώπων που και θέλουν και επιζητούν τη Διαφορά.

Δραστηριότητες

Με την αμέριστη φροντίδα των Ανθρώπων μας, επιλέγονται και προσφέρονται βάση της δικής σας επιθυμίας, Δραστηριότητες αρκετά μεγάλου φάσματος όπως, Γαστρονομικές Περιηγήσεις, Αλκοολούχες Διαδρομές, Τεχνών, Πολιτισμού, Κοινωνικών Εκδηλώσεων, Υπαίθριων Εξεζητημένων Δραστηριοτήτων, Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Σεμιναρίων και Φιλανθρωπίας.

Σκοπός μας φυσικά παραμένει να εναρμονίσουμε αυτές τις Ανάγκες για Διασκέδαση, Χαλάρωση και Δραστηριότητα, πλαισιώνοντας τις κυρίως με Ανθρώπους του ενδιαφέροντος σας.

Networking

Οι σύγχρονες και συνεχείς εξέλιξεις του Ψηφιακού Κόσμου, σε αντίθεση με τα όσα πρεσβεύουν, αποξένωσαν τους Ανθρώπους γεμίζοντας τους Φοβίες και Επιφυλακτικότητα. Αναζητώντας ένα υγιές διέξοδο από τη σύγχρονη Κρίση, που δεν είναι άλλη από την εστιασμένη προσπάθεια αποξένωσης των μελών της κοινωνίας, οδηγώντας κάθε έναν ξεχωριστά σε προσωπική κρίση αυτοεκτίμησης και αυτοπραγμάτωσης, αντιτασσόμαστε ενεργά θέλοντας να διατηρήσουμε τις πανανθρώπινες Ανάγκες Συντροφιάς, Επαφής, Φιλίας, Συντροφικότητας και Διασκέδασης.

Μέσα από αυτή τη διαδικτυακή ιστοσελίδα θα μπορέσετε να έρθετε σε πραγματική επαφή με Ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να γνωρίσετε Άτομα που εσείς οι ίδιοι θα επιλέξετε, παύοντας τη Μοναξιά και θέτοντας οριστικά τέλος στους ατελείωτους άγνωστους φίλους και στις ζωές μέσω φωτογραφιών (face-book-… to face).

Ανθρωποκεντρική Κοσμοθεωρία

Οι Connect-ed αποτελούν ένα δίκτυο Αληθίνων Ανθρώπων, με Πραγματικές Ζωές και Αυθεντικά Συναισθήματα (Real People, Real Lives, Real Feelings). Η Ανθρωποκεντρική θεωρία μας σκοπό έχει να επεκταθούν οι ουσιαστικοί Δεσμοί των ιδιαίτερα ξεχωριστών Μελών, δημιουργώντας ένα ασφαλές κοινωνικό δίκτυο που θα σας δίνει τη Μοναδική Δυνατότητα να Οργανώσετε τη λίστα των επαφών σας μέσω Πραγματικής και όχι Εικονικής Επαφής.

Τόσο το Ερωτηματολόγιο που εμπεριέχεται, όσο και η μοναδική Αρχιτεκτονική Ζωής θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό τρόπο να ανακαλύψετε τις πτυχές του Εαυτού σας και να δημιουργήσετε το προσωπικό σας υγιές Ισοζύγιο.

Πιστεύοντας παράλληλα ότι ΄΄το Όλον΄΄ είναι ισχυρότερο από το άθροισμα των μελών του, σας προσφέρουμε ένα ικανό δίκτυο να καταφέρετε όσα δύσκολα κανείς μόνος του μπορεί να καταφέρει.

Διασφάλιση & Διαφύλαξη

To Connect-ed Club προστατεύει τα μέλη του από την επιβλαβή έκθεση της προσωπικής ζωής και δημιουργεί προϋποθέσεις για υγιείς και προστατευμένες γνωριμίες. Επίσης, δίνει Αξία στη Ζωή σας, με τη δυνατότητα να συμμετέχετε ενεργά και όχι να παρατηρείτε απλώς τις ζωές των άλλων… και οι άλλοι τη δική σας.

Κυρίως διασφαλίζεται η φυσική ύπαρξη του Ατόμου… και κατ΄επέκταση η δική σας.

Για τη συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου ζητείται μόνο η συμπλήρωση των δεδομένων με ειλικρίνεια, καθώς θα ταυτοποιηθούν αντίστοιχα απέναντι στα θέλω και τις προσδοκίες των υπολοίπων συνανθρώπων μας.

Αποτελεί πάντα καθαρά δική σας ευθύνη και χαρά η διατήρηση προσωπικών σχέσεων.

Σε περίπτωση που θέλετε να δωρίσετε τη συμμετοχή σε κάποιον Άλλο γνωστό σας, παρακαλούμε θερμά επιλέξτε τη δυνατότητα Giftcard (κάρτα δώρου) καθώς περιέχονται δεδομένα εντελώς προσωπικά (ενημερωθείτε από τη σελίδα Giftcard).

Ανταπόκριση

Μετά την ολοκλήρωση συμπλήρωσης ομάδων με κοινές επιθυμίες, θα ακολουθεί ηλεκρονική ενημέρωση για Event ή Εκδήλωση και στη συνέχεια αυτά θα πραγματοποιούνται -εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις κάλυψης.

Χρηστική παραμένει η συμμετοχή του χρήστη – Μέλους σε ετήσια βάση, κάθως κάποιες δραστηριότητες απαιτούν μεγαλύτερη συμμετοχή για να πραγματοποιηθούν.

Εσωτερικά της πλατφόρμας, τόσο στη διάθεση των Μελών όσο και των VIP Μελών, δίνεται επίσης η δυνατότητα να αξιολογούνται οι υπηρεσίες και τα Event’s και να δεχόμαστε κανούργιες προτάσεις.

Σε κάθε περίπτωση θα βρισκόμαστε κοντά σας ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας!!!

Our Team

Στην Ομάδα Συνεργατών μας περιλαμβάνονται Άτομα με χρόνια ενασχόληση στην ποιοτική εξυπηρέτηση ιδιαίτερων και Private πελατών καθώς και Συνεργάτες με ποιοτική εμπειρία στις διαπροσωπικές σχέσεις (Relationship Manager).

Άνθρωποι απέναντι στις ανάγκες και Επαγγελματίες απέναντι στις απαιτήσεις σας.

Terms & conDitions

Κυρίαρχο ζητούμενο του Connect-ed Club είναι -και επιθυμούμε να παραμείνει- ένα σημείο συνάθροισης Ανθρώπων που και θέλουν και επιζητούν τη Διαφορά.

Ανθρώπων που αντλούν ικανοποίηση με το να μετέχουν και να μοιράζονται με σεβασμό και εκτίμηση, τόσο απέναντι στον Εαυτό τους, όσο και απέναντι στους Άλλους.

Ανθρώπων άξιων να προάγουν ουσιαστικούς δεσμούς προστατεύοντας έτσι τον ίδιο τους τον Εαυτό, άλλα και τους συνανθρώπους μας.

Το Connect-ed Club διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ή και να διακόψει τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις ατόμων που δεν θα έχουν δείξει ανάλογο σεβασμό, είτε με τη συμπεριφορά τους έχουν παρενοχλήσει τις επιθυμίες των υπολοίπων μελών.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ;

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.