Η ΛΕΣΧΗ

Το Connect-ed Club είναι ένας Πρωτότυπος και Σύγχρονος ‘διαδικτυακός τόπος’ κοινωνικής συνύπαρξης Ανθρώπων, με κοινά ενδιαφέροντα, για κοινές δραστηριότητες σε μορφή Ιδιωτικής Λέσχης (Club).

Η Λέσχη μας προσφέρει κυρίως στοχευμένη αναζήτηση Ανθρώπων και Παρέας που ταιριάζουν αποκλειστικά στο δικό σας Προφίλ!!!

Η Λέσχη μας προτείνει ένα νέο τρόπο κοινωνικής συνύπαρξης που δίνει αξία στη βιωματική Ζωή συμβάλλοντας στην δημιουργία ουσιαστικών Επαφών, Ισχυρών Δεσμών και Σχέσεων.

Στη Λέσχη μας ακόμα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με Δυνατές Επιχειρηματικές κοινότητες, δημιουργώντας τον προσωπικό σας Κύκλο Επαφών!!!

Όλα αυτά προσφέρονται μέσα από Δραστηριότητες μεγάλου φάσματος που αφορούν σε Καλλιτεχνικές, Πολιτιστικές, Κοινωνικές, Γευσιγνωσίας, Υπαίθριες, Ευφάνταστης Απασχόλησης Παιδιών, Φιλανθρωπίας όπου πλαισιώνεστε με Ανθρώπους του ενδιαφέροντός σας!!!

Με την αμέριστη πάντα φροντίδα Μας και την άριστη ποιότητα των Συμμετεχόντων και των Συνεργατών μας, επιλέγονται και προσφέρονται βάσει της δικής σας αποκλειστικά επιθυμίας, αναβαθμισμένες υπηρεσίες με αισθητική και Ιδιωτικότητα σε κάθε σας επιλογή. Το Connect-ed Club είναι το σημείο συνάθροισης Ανθρώπων που θέλουν και επιζητούν τη Διαφορά.

Αξίζει να γνωρίζετε πως στο Connect-ed Club όλα όσα συμβαίνουν παραμένουν Incognito!!!!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το Connect-ed Club ξεκίνησε και συνεχίζει με Όραμα τη διατήρηση ουσιαστικής Επαφής και ενεργής συμμετοχής των Μελών στην πραγματική Ζωή έξω από την σύγχρονη απλώς παρατήρηση της ζωής των Άλλων…(facebook).

Η Διαδικτυακή Πλατφόρμα του Connect-ed Club καταφέρνει να ικανοποιεί Προσωπικά (εσωτερικά εμπεριέχεται ερωτηματολόγιο που διευκολύνει την διαδικασία αποφυγής της ασυμβατότητα προστατεύοντάς από την επιβλαβή έκθεση της προσωπικής ζωής ) φέρνοντας κοντά μας Ανθρώπους που δεν θα μπορούσαμε ποτέ από μόνοι μας σύντομα και δίχως έκθεση να βρούμε. Άλλωστε Κυρίαρχη αντίληψη του Club είναι η Ασφάλεια κι η Προστασία της Ιδιωτικότητάς των μελών μας.

ΜΕΛΗ

Αξιόλογοι Άνθρωποι με ευρεία αντίληψη που δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια να διατηρούν την εξ επαφής συναναστροφή -face to face- Διασκεδάζοντας και Εξελίσσοντας την Ζωή τους μαζί με Ανθρώπους Ουσιαστικούς!!!

Τα Μέλη του Connect-ed Club συνθέτουν μια πολυσχιδή παρέα Ανθρώπων με Φιλοσοφία Λέσχης, Ανθρώπων που αντιτίθεται σθεναρά στην σύγχρονη Μαζοποίηση, την ανούσια προσωπική Έκθεση, την όποια Περιθωριοποίηση, την Λεηλασία των Θεσμών, Αρχών και Ιδανικών, παραμένοντας Αλληλέγγυοι, Ανθρώπινοι, Φιλάνθρωποι και με Σεβασμό απέναντι στον Εαυτό τους και τους Συνανθρώπους τους.

Για όλους Εμάς

Ζωή είναι ότι οι περισσότερες των αισθήσεών μας συνολικά αντιλαμβάνονται και το ανεξίτηλο αποτύπωμα αυτών στην μνήμη μας… Duende το λένε… Κι εμείς το έχουμε!!!

Είμαστε εδώ για να Σας το αποδείξουμε!!!

Καλώς Ήρθατε στο Connected Club, το πρώτο Διαδικτυακό Club της Ελλάδας.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Ως Μέλος στο Connected Club έχετε την δυνατότητα 24 ώρες το 24ωρο:

 • να συμπληρώσετε το Προφίλ σας και να έρθετε σε επαφή με Ανθρώπους Ενδιαφέροντος Σας.
 • να παραμένουν τα στοιχεία σας απόρρητα διασφαλίζοντας την Προσωπική σας Ζωή
 • να συμμετέχετε σε Event και Δράσεις Incognito
 • να διαχειρίζεστε το Προφίλ σας και να αλλάζετε τα στοιχεία και τις επιθυμίες σας εφόσον απαιτείται.
 • να γίνετε VIP Μέλος (απαραίτητη προϋπόθεση ετήσια συμμετοχή)
 • να επικοινωνείτε μαζί μας για θέματα που σας αφορούν.
 • να παρακολουθείτε όλα τα Event που διοργανώνονται στην Λέσχη.
 • να αξιολογείτε τα Event
 • να προτείνετε κι Εσείς Event εφόσον επιθυμείτε
 • να ενημερώνεστε για τις Συνεργασίες και
 • να επωφελείστε από τις Προσφορές που αφορούν αποκλειστικά τα Μέλη μας.
 • να αγοράζετε για Φιλικό σας Πρόσωπο Event κερδίζοντας την εγγραφή ενός μήνα
 • να συμμετέχετε σε Κληρώσεις

να έχετε πρόσβαση στα Μικρά Μυστικά… Μεγάλων Ηγετών…

Ως VIP Μέλος στο Connected Club έχετε επιπλέον των απλών Μελών προνόμια αποκλειστικά. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι η ιδιότητα του VIP μέλους να αποκτήσει επιπρόσθετη αξία συμπεριλαμβάνοντας:

 • Προσωπική συνάντηση με Relationship Manager μας για ενημέρωση και συμπλήρωση του Προφίλ
 • Έκδοση κάρτας Μέλους με δυνατότητα έκπτωσης σε συνεργαζόμενα μαγαζιά και επιχειρήσεις
 • Ειδικά πακέτα & Προσφορές προορισμένες ειδικά για VIP Μέλη
 • Event’s προσαρμοσμένα για VIP Μέλη
 • Ετήσια Συνάντηση των VIP Μελών μας από το Connected Club προκειμένου διασκεδάζοντας να έρθετε σε Επαφή και να αναπτύξετε επιπλέον δυνατές Επιχειρηματικές Σχέσεις.

Γίνε μέλος του Connect-ed Club και απόλαυσε ξεχωριστά Εvents!

VIP

Η δυνατότητα μέλους VIP παρέχει επιπλέον των δυνατοτήτων των απλών μελών, κάρτα μέλους με δυνατότητα έκπτωσης σε συνεργαζόμενα μαγαζιά, επιχειρήσεις και ειδικά πακέτα & προσφορές προορισμένες για μοναδικά, ξεχωριστά μέλη.Επίσης, παρέχονται Events, ειδικά προσαρμοσμένα για τα VIP μέλη.Η δυνατότητα μέλους VIP παρέχεται μετά από αίτημα εντός της πλατφόρμας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Connected Club, παρακαλούμε να εγγραφείτε ως νέος χρήστης, ακολουθώντας τη διαδικασία εγγραφής.

Αν έχετε ήδη ενεργό λογαριασμό Connected Club, παρακαλούμε συνδεθείτε συμπληρώνοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας.

To Connected Club επιπλέον δίνει την δυνατότητα να δωρίσετε την συνδρομή, μηνιαία ή ετήσια, στα Αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα κι αν δεν Είστε Μέλος.

Είναι μία πολύ Ιδιαίτερη Κίνηση για Όσους Εκτιμάτε και Αγαπάτε!!!

GIFTCART

Το Connect-ed Club σας δίνει τη δυνατότητα να δωρίσετε τη συνδρομή, μηνιαία ή ετήσια, στα αγαπημένα σας πρόσωπα.Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού επιλέξετε το είδος της συνδρομής και θα λάβετε κωδικό δωρεάν εγγραφής στο Club, τον οποίο μπορείτε να προωθήσετε στον αποδέκτη.Ο παραλήπτης της GiftCard θα συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο που απαιτείται για να γίνει member, προκειμένου να αντληθούν τα σωστά δεδομένα και να ενταχθεί σε κατηγορία παρέας ή δραστηριότητας, σύμφωνα με τα προσωπικά του δεδομένα και επιθυμίες.Άλλωστε το δώρο έτσι έχει αξία!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ;

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.