Φιλανθρωπία
Στοχασμοί

Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων…

Στον απόηχο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η ανθρώπινη ζωή έχασε κάθε της αξία εξαιτίας των ολέθριων Διεθνών Συγκρούσεων. Προκειμένου να διασωθούν οι μελλοντικές γενιές, συνάφθηκε μεταξύ των Ηνωμένων Εθνών, διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η διακήρυξη αυτή, που επικυρώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1948 και διαδόθηκε παγκοσμίως, παραμένει το μοναδικό Οικουμενικό Έγγραφο σχετικά με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Στα 30 περιληπτικά της Άρθρα διακηρύσσονται οι βασικές Αρχές Σεβασμού και Θεμελιακών Ελευθεριών του Ανθρώπου. Διευκρινίζεται ότι ανεξαρτήτως Φύλου, Φυλής, Χρώματος, Γλώσσας, Θρησκείας, Πολιτικών Πεποιθήσεων, Κοινωνικής Καταγωγής δεν επιτρέπεται να καταπατούνται τα αυτονόητα αποδεκτά για ΌΛΟΥΣ τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

Στον απόηχο της σημερινής βίαιης εισβολής μεταναστών/προσφύγων στην Ελλάδα, την Αδιαφορία και τον Αυταρχισμό των υπολοίπων Ευρωπαϊκών Μερών, αναρωτιέμαι πόσο Δίκαιο παραμένει να χρησιμοποιούνται τα εκάστοτε Δικαιωματικά Προνόμια ΜΌΝΟ για τους  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και οι ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να στερούνται βασικών κεκτημένων Δικαιωμάτων, Ελευθεριών, Παροχών και να υποβάλλονται σε ΆΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ στην ίδια τους την Χώρα….

Στα 30 περιληπτικά Άρθρα, που ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ να γνωρίζουμε και να σεβόμαστε, οι όποιοι Εισβολείς (μετανάστες/πρόσφυγες) αλλά και οι Ανθ -Έλληνες Ιθύνοντες έχουν ασύστολα καταπατήσει ΠΡΏΤΑ τα ΔΙΚΆ ΜΑΣ βασικά ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ!!!!

Ως φόρο Τιμής για την σημερινή Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων…Ενημερωθείτε για τα Δικαιώματα Σας… και Ενημερώστε τα Παιδιά Σας γιατί η  Άγνοια σκοτώνει!!!

…να θυμάστε ότι ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση